Stilrene lejligheder, der lukker lyset ind

Moderne boliger der passer til dig og dine behov

KobberEngen består af 463 moderne boliger fordelt på fire karréer, der varierer i størrelser og rumfordelinger, så du altid kan finde en bolig, der passer til dig og dine behov.

Lejlighederne er holdt i lyse nuancer med parketgulve i eg og store vinduespartier, der lukker lyset ind året rundt.

Lejlighedens hjerte er det centrale alrum med et stilrent køkken med minimalistiske detaljer som underlimet vask og grebsfrie låger. De integrerede hvidevarer er både energi- og vandbesparende, hvilket er godt både for miljøet og din økonomi.

Det rummelige badeværelse er holdt i lyse nuancer med grebsfri skabe og smukke, sandfarvede klinker. Her er god skabsplads og praktiske løsninger som væghængt toilet og vaskesøjle.

Galleri

Lyse og moderne lejligheder med fokus på livskvalitet

KobberEngen er tegnet af Arkitema Architecture, der arbejder dedikeret med arkitektur ud fra et stærkt forankret skandinavisk udgangspunkt. Deres mål er at skabe de bedste arkitektoniske rammer for mennesker og lægger vægt på boligtyper med plads til alle: “Bebyggelsen skaber rammer for en livscyklus, hvor man kan finde en passende bolig – uanset hvor man er i livet ”. Herudover har de fokus på livet mellem karreerne og værdien i at skabe rammer for uformelle møder, leg og interaktion.

De markante tage trækker tråde tilbage til Kirkebjergs gamle industribygninger og spiller smukt sammen med KobberEngens patinerede murværk. Farverne er holdt i varme toner fra mørk valnød til gyldne kobbertoner.

Et elegant skyggespil

De fire karréer har markante forskydninger, som skaber et varieret og elegant facadeforløb og et levende spil af lys og skygger gennem dagens forløb. Bygningernes forskellige højder sikrer, at de grønne gårdrum er lyse, og at du altid kan finde en plet i solen.

Bo i en bæredygtighedscertificeret og ansvarlig bolig, hvor der er truffet valg, der er gode for dig og gode for den verden, vi lever i – nu og i fremtiden.

 

Bo med omtanke

En DGNB guld certificering, er din garanti for et bæredygtigt byggeri

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt for en mere bæredygtig hverdag. Byggeriet af KobberEngen sigter derfor efter en DGNB guld certificering, som er din garanti for et bæredygtigt byggeri, målt på en bred vifte af parametre.

Det betyder, at der er tænkt over boligens og byggeriets sociale, tekniske og miljømæssige kvaliteter. De høje krav til materialer og udluftningsløsninger sikrer et sundt indeklima i boligerne. Takket være god isolering, 3-lagsvinduer, vandbesparende løsninger mm. er der et lavt forbrug (og forbrugsomkostninger) af el, varme og vand. Solceller på taget sparer på CO2-udledningen, og KobberEngen har flere klimatilpassede løsninger, som tager højde for eksempelvis store regnmængder. I de grønne områder er der valgt planter, der fremmer biodiversiteten, og på p-husets tag er der gjort tanker om bistader.

For at sikre at projektet har stærke sociale kvaliteter, varierer boligstørrelserne fra 1-5 værelser, hvilket er med til at sikre et bredt spænd i beboersammensætningen både i alder og livsfase.

Gårdrummene støtter op om trivsel i hverdagen og gode naboskaber med differentierede aktiviteter for alle aldre og fællesfaciliteter som højbede og træningsområde.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at vide mere om KobberEngen? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Kontakt Pia fra Taurus Ejendomsforvaltning på kontaktoplysningerne til højre.