Her bor du tæt på det hele, så du får tid til det vigtigste

Kirkebjerg ligger i Brøndbyvester med hverdagens nødvendigheder tæt på.

Her er gode indkøbsmuligheder, og med offentlig transport kun 5 min. væk er du hurtigt ude og hjemme igen. Med kun 17 minutter til København og 9 minutter til Høje Taastrup er du godt stillet, hvis du er pendler. I 2025 åbner letbanen, der supplerer den i forvejen veludbyggede offentlige transport.

De mange nye børnefamilier i området betyder, at den lokale skole udvides, og daginstitutionerne opgraderes.

Brøndbyvester er ligeledes et område med et godt sports- og foreningsliv for alle aldre. Og meget mere end fodbold. På stranden står den på SUP, morgenyoga og vinterbadning. I Brøndbyskoven kan du tage lange løbe- og cykelture, vandre på afmærkede stier eller udfordre dit kondital på aktivitetsbanen.

Det topmoderne p-hus ligger lige ved siden af KobberEngen, og med de suveræne tilkørselsforhold til motorvejen er det også nemt at være bilejer.

Grønne fællesarealer med plads til både ro og leg

KobberEngens fire karréer skaber tilsammen rolige, trygge og bilfrie rum. Niveaufrie stier og grønne arealer binder bygningerne sammen og skaber lyse, læfulde, grønne rum med plads til både stille stunder og leg for mange aldre.

I hele området er etableret hyggelige pladser, hvor du kan mødes med venner og naboer. Den enkelte karré har sit eget grønne gårdrum med private terrasser i stue­etagen, fælles højbede og små lunde af frugttræer.

Trygge rammer og grønne facader

På tværs af hele KobberEngens område er der lagt vægt på at skabe frodige og grønne rum, der har fokus på biodiversitet med smukke træer, engblomster og klatreplanter, der slynger sig op ad murene. Oplyste stier sikrer aftenhyggen og trygge rammer for store og små.

KobberEngen har niveaufrie gårdrum, oplyste stisystemer og elevator op til døren.

I gården etableres fælles højbede, hvor man kan dyrke blomster og grøntsager.

Historiske Kirkebjerg

I dag er Kirkebjerg omdannet til et boligområde, hvor ny arkitektur møder de gamle bevaringsværdige bygninger. Blandingen af nyt og gammelt giver nabolaget sjæl og skaber en hyggelig stemning.

Det lave og flade terræn mellem Glostrup og Køge Bugt bestod tidligere af strandeng og mose og var længe uberørt af hovedstadens nærhed. I 1920’erne var det et udpræget landbrugsområde med gartnerier, men i tiden lige efter Anden Verdenskrig blev Kirkebjerg Industrikvarter anlagt. Her lå alt lige fra en chokoladefabrik med chokoladetårn til Nordens største betonelementfabrik. I dag er Kirkebjerg omdannet til boligområde med fokus på grønne nærområder, trygge fællesskaber og bæredygtighed.

Galleri

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at vide mere om KobberEngen? Eller ønsker du en privat fremvisning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Kontakt Pia fra Taurus Ejendomsforvaltning på kontaktoplysningerne til højre.